Blogg: KAD 2015

Petronella Rundwall, projektledare för KAD 2015, om framtiden:

Har du tittat ut genom fönstret? Det är mycket som händer därute; björkarna slår ut, blommorna visar på härliga färger och allting växer men även inomhus börjar det hända saker. Vi har nämligen stoppat ner de första fröna.
Dessa frön ska ge lycka, gemenskap, engagemang, utveckling och utmaningar, som i sin tur ska göra att vi kommer få en rekordskörd.
Det som vi vill ska växa och knacka är KAD (Kårens Arbetsmarknadsdag) och jag har bestämt mig för att vara med och vattna denna stora skörd.

För att tala klarspråk så är mitt namn Petronella Rundwall och jag kommer att vara projektledare för KAD 2015. Jag bor i Ängelholm och läser första året på civilekonomprogrammet på Högskolan i Halmstad. När jag inte sitter med någon av er på föreläsning så jobbar jag även på olika SEB kontor genom Academic Work. Det är det roligaste och mest utmanande arbetet jag någonsin haft. Glöm inte bort att även du kan hitta en sysselsättning utöver dina studier genom att besöka KAD 2015.

Jag är en person som är väldigt nyfiken av mig och vill gärna komma med nya insikter, så låt mig avsluta med några tänkvärda rader.

“Det här är berättelsen om fyra personer som heter: Alla, Någon,Vemsomhelst och Ingen

Det fanns ett viktigt jobb som behövde göras och Alla var säker på att Någon skulle gör det.
Vemsomhelst kunde ha gjort det, men Ingen gjorde det.
Någon blev arg eftersom det var Allas jobb.
Alla trodde att Vemsomhelst kunde göra det men Ingen insåg att Alla inte skulle göra det.
Det hela slutade med att Alla skyllde på Någon när Ingen gjorde det Vemsomhelst skulle kunna ha gjort.”

P.S. Det är precis såhär det inte kommer bli på KAD. På KAD ska alla göra det som vemsomhelst kunde ha gjort.