Thorax tackar

Den 14 februari, på kärlekens dag, öppnades dörrarna till årets Hjärtslag. Studenter runtom i landet packade sina väskor och begav sig mot Halmstad för att checka in. Även studenter på Högskolan i Halmstad drog på sig sina overaller för att vara med om festligheterna.

Helgen bestod av massa roliga händelser bland annat kårpubar, lekar och sittningar. Självklart stod det populära punschbingot på schemat och likaså sLAXmålet. Vi vill även passa på att tacka alla våra plättar (volontärer) som ställde upp under Hjärtslaget, ni är guld värda. Utan er hade det inte varit möjligt att genomföra Hjärtslaget.

Den 5 april anordnade vi en tackmiddag för våra plättar. Kvällen bjöd på fördrink, mat och efterrätt. Med fördrinken i hand började vi kvällen med mingel. Sedan var det dags att sätta sig till bords och vid varje plats stod det smarriga goodiebags.
Tillsammans med våra plättar hade vi en riktigt skön kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *