Halmstad Studentkår söker vikarie för tjänst på 100%

Halmstad Studentkår är en medlemsorganisation som har sitt säte vid Högskolan i Halmstad. Vi bedriver verksamhet inom flera områden, däribland föreningen Halmstad Studentkår som jobbar med utbildningsbevakning för studenter, meningsfull fritid samt att studenterna blir attraktiva på arbetsmarknaden. Halmstad Studentkår äger och driver även ett fastighetsbolag, HSK Fastigheter AB som förvaltar ca 300 studentlägenheter runt om i Halmstad, samt Idrottscentrum Halland AB.

Vi söker nu en vikarie för vår kombinerade tjänst som student- och doktorandombud och samordnare för internationella studenter. Sökande bör vara ansvarstagande och redo att vara med att styra Halmstad Studentkårs verksamhet framåt och öka attraktionsvärdet mot studenter och näringsliv. Du ska även aktivt under arbetets gång synliggöra och marknadsföra ditt arbete utåt mot studenter, doktorander och personal på Högskolan i Halmstad.

Tjänsten är ett vikariat på 100% t.o.m. den 30:e juni 2020 med önskvärd start inom perioden 1/6–15/6 2019. Det kan förekomma arbete på kvällar och helger.

Arbetsuppgifter:
Du ska arbeta med att integrera de internationella studenterna i det svenska studentlivet och deras möjlighet till påverkan i sin utbildning under studietiden. Du ska även i samarbete med andra aktörer på högskolan och i studentkåren fånga upp studenter som upplevs som ensamma för att stötta upp dessa. Detta kan t.ex. innebära att stötta studentkårens olika organ i sin kommunikation på engelska. I din roll som student- och doktorandombud ska du ge stöd och rådgivning till studenter och doktorander samt handlägga och utreda inkomna ärenden. Eftersom detta är en viktig del i studentkårens uppdrag när det gäller utbildningsbevakning krävs även att du årligen sammanställer inkomna ärenden till en rapport som inkluderar relevant statistik som sedan delges högskolan.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som är lösningsorienterad och serviceinriktad som person och har ett professionellt bemötande. Du känner dig bekväm med ansvar och har en förmåga att själv se vad som behöver göras och ser till att det blir gjort. Då arbetsuppgifterna är varierade tror vi att du använder en rak och tydlig kommunikation samt arbetar på ett noggrant och strukturerat sätt. Du är lyhörd, har god samarbetsförmåga och hög social kompetens. Du är en initiativtagare och flexibel i ditt sätt att arbeta.

Profil:
Du har till tjänsten en relevant utbildning, gärna en kandidat i beteendevetenskap eller motsvarande. Flytande engelska och svenska i tal och skrift , behärskar du fler språk är det en bonus. Meriterande för tjänsten är om du också har kunskap om Halmstad Studentkår och Högskolan i Halmstad samt har B-körkort.
Välkommen att skicka din ansökan senast 31/3 till Halmstad Studentkår via ordforande@karen.hh.se. Meritförteckning såsom CV och personligt brev ska bifogas. Närmare upplysningar lämnas av Marielle Bock, nås via mail ordforande@karen.hh.se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.