Studentkåren söker studentrepresentanter

Som studentrepresentant bidrar du med det viktigaste perspektivet i högskolans olika nämnder och råd – studentperspektivet! Vanligtvis sitter man på en position i ett år som studentrepresentant, men utöver dessa ordinarie poster behövs det ofta också tillfälliga representanter, för tillfälliga utskott eller beredningsgrupper.

Studentkåren söker nu studenter som brinner för utbildningskvalitet och som gärna vill påverka, men som kanske inte känner att de har tid att sitta som studentrepresentant ett helt år. Vi söker studenter från alla akademier, i alla årskurser för att kunna lägga till dessa i en pool som vi kan kontakta när det dyker upp nya uppdrag. Du väljer själv vilka uppdrag du tackar ja till, och kan när som helst välja att tas bort från poolen. Information om respektive uppdrag skickas ut på mail till alla lämpliga kandidater i poolen och den som svarar först får uppdraget.

Klicka här för att komma till formuläret!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.