ÅRETS STUDENTSTAD!

Halmstad har utsetts till Årets Studentstad 2019/2020 av Sveriges Förenade Studentkårer!

Motiveringen löd:

“Halmstad är ett utmärkt exempel på vad en stad och lärosäte kan uppnå genom nära samarbete med studenter och studentkår. Det nära samarbetet mellan lärosäte, kommun, studentkår och studenter i flera frågor samt projektet Halmstad Hjärta Student sätter alltid studenterna i centrum samtidigt som hela staden inkluderas. Genom en vilja att göra studietiden bättre och inkludera hela staden i arbetet visar Halmstad vad en studentstad kan göra för att ge varje student den bästa möjliga studietiden!”

Vi är fantastiskt glada och stolta över våra studenter som med glödande engagemang bidrar till att alltid stäva efter förbättring.

Det är tack vare er studenter som det finns en högskola och en studentkår ;)

Varmast, Studentkåren – av studenter, för studenter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *