Idrottscentrum söker Receptions- och gruppträningsansvarig

KOMMUN: HALMSTAD          YRKE: RECEPTION- & gruppträningsansvarig

UPPSTART: 1 JUNI 2019 eller enligt överenskommelse    ANSÖK SENAST:  30 april. Ansökningarna behandlas löpande. ANSTÄLLNINGSFORM:  Tillsvidare, heltid. LÖN: Fast månadslön

ANTAL TJÄNSTER: 1  ANNONS‑ID: 

Idrottscentrum ägs av Studentkåren i Halmstad och ligger i Högskolans lokaler. Från 2009 är centret öppet för alla och är idag ett av Halmstads ledande träningscenter. Vi har ett väldigt trevligt och blandat gäng instruktörer, personliga tränare, massörer, sjukgymnast etc. som alla jobbar för att leverera träning, glädje och idrott till våra kunder. Idrottscentrum är ett certifierat Eleiko-center och licenserad Les Mills-anläggning vilket innebär hög kvalitet på såväl styrke- konditions- och gruppträning. Vi erbjuder även massage, sjukgymnastik, testmöjligheter inom fysiologi, idrottspsykologi samt personlig rådgivning inom träning, kost, hälsa och motivation.

Vi erbjuder dig ett spännande och utmanande arbete hos ett av Halmstads ledande träningscenter.

I rollen hos oss blir du företagets ansikte utåt. Arbetet är stimulerande och omväxlande och ingen dag är den andra lik.

 

Som receptions-och gruppträningsansvarig hos oss kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att:
– Kundservice, betjäna kunder och jobba administrativt utifrån receptionen.

– Ansvara för all administration inkl. fakturering, framtagande av statistik, bokning av lokaler, uppföljning av abonnemang och inkasso samt schemalägga och tillsätta vikarier i receptionen.

– Utvärdera instruktörer och tillsätta vikarier till gruppträning. Vara delaktig i rekrytering och schemaläggning av gruppträning. Utvärdering sker kvällstid och helger under kortare perioder.

– Planera marknadsföring tillsammans med verksamhetsansvarig samt ta fram marknadsföringsmaterial.
– Uppdatera olika typer av digitalt material (t ex digitala skyltar i reception och inne i gymmet, Idrottscentrums webbsida, sociala media-kanaler etc.) Skapa, granska och bearbeta både text och bild för våra digitala kanaler så att kommunikationen blir inspirerande och effektiv.

– Daglig drift & övriga administrativa arbetsuppgifter som kan förekomma i samband med receptionsarbete.

 

Kvalifikationer:

Vi önskar att du som söker tjänsten har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, idrottsvetenskap, marknadsföring eller liknande. Tidigare erfarenhet av administrativt arbete samt erfarenhet från gym-och träningsbranschen är meriterande.

Som person är du positiv och serviceinriktad, då ditt dagliga arbete präglas mycket av kundkontakt. I tillägg är du ansvarsfull, strukturerad och kvalitetsmedveten. Det är viktigt att du är van vid att arbeta självständigt och arbetar lösningsorienterat. Du är god på att kommunicera både skriftligt och muntligt samt har goda kunskaper i engelska. Det är även viktigt att du har datakunskaper och erfarenhet från till exempel Photoshop, WordPress och bokningssystemet BRP är meriterande.

Övrigt:

Lön, ersättning och förmåner:

Lön enligt överenskommelse.

Möjligheten till att komplettera tjänsten som gruppträningsinstruktör och/eller Personlig tränare.

Om anställningsvillkoren:

Tjänsten är heltid och tillsvidare 100%. Framför allt dagtid på vardagarna men kväll och helgjobb kan förekomma.

 

Skicka din ansökan till; simon@idrottscentrum.se

Vi arbetar med löpande urval, så skicka din ansökan redan idag!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *