Välkommen till Medlemsmöte 3!

Ny termin och det vankas nytt Medlemsmöte. Den 18 februari (18/2-2020) är det dags verksamhetsårets tredje medlemsmöte! Vi träffas på Lilla Hjärtat kl 17:15.

Samtliga medlemmar i Halmstad Studentkår har rösträtt och därmed också chans att påverka. Se till att göra din röst hörd!

Du som medlem kan skicka in egna förslag eller önskemål på verksamheten genom en så kallad motion. Medlemmar kan också skicka in frågor på styrelsens förslag (propositioner) genom en så kallad interpellation. Behöver du hjälp med hur en sån ska utformas? Kontakta Vice Ordförande Dennis på studentpolitik@karen.hh.se, han hjälper dig gärna! Motioner och interpellationer ska vara inskickade senast 4 februari.

Även icke-medlemmar har rätt att vara med på mötet, men har inte rösträtt. Om du som icke-medlem vill sitta med och lyssna och prata på mötet är du varmt välkommen!

Propositioner från Kårstyrelsen ligger nu ute i det publika arkivet. Kompletta handlingar kommer vara ute 1 vecka innan mötet (11 februari). Handlingar till mötet hittar du HÄR!

Eventuella frågor skickas till studentpolitik@karen.hh.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *