KVALIFICERAT UPPDRAG INOM ALLAKANDO LÄXHJÄLP

[Köpt annonsplats av allakando.se]

 

Vill du göra något meningsfullt samtidigt som du pluggar? Allakando söker nu studenter som vill ta uppdrag inom läxhjälp i höst, över hela Sverige.

På senare år har det skett en ökning av antalet familjer som vill ha läxhjälp. Det handlar inte bara om elever som vill ha hjälp att förklara eller repetera enstaka begrepp eller metoder – utan också om elever som behöver en mentor som kan stötta de och bidra till en positiv kunskapsutveckling. Efterfrågan på studiehjälp är stor både på grundskolan och gymnasiet. Tidigare fanns det möjlighet att göra skatteavdrag för själva arbetskostnaden för att anlita studiehjälp – genom det så kallade RUT-avdraget – den möjligheten har helt avskaffats. Men det innebär inte att det per definition blivit dyrare att anlita privatundervisning – Allakando har fortfarande låga och konkurrenskraftiga priser för att många familjer ska ha möjlighet att ta in hjälp. 

Läxhjälp – du kan göra stor skillnad
Om du vill göra skillnad på riktigt, så är Allakando läxhjälp verkligen rätt sätt att göra det på. Om du är verksam inom läxhjälp hos Allakando så matchas du ihop med en eller flera familjer, beroende på din tillgänglighet, och där ditt uppdrag är att bidra till att eleven kan förbättra sina studieresultat. Det är ett mycket viktigt uppdrag. Inte sällan handlar det om elever som har ett tydligt utstakat mål – det kan handla om att man drömmer om att komma in på ett visst gymnasium – eller att man verkligen vill fixa till gymnasiebetygen för att komma in på en särskild utbildning på en högskola eller ett universitet. Vanligast är att elever vill ha mattehjälp, därför behövs många mattelärare, men det behövs även lärare i andra ämnen.

Läxhjälp – stor frihet och flexibilitet
Många som har varit en del av Allakando brukar understryka hur bra det var att kunna vara så flexibel med tider. Du som är verksam inom Allakando läxhjälp bestämmer själv vilka tider du ska undervisa i samråd med din elev. Ni väljer även tillsammans vilken plats undervisningen ska ske på, om det ska vara i elevens hem, på ett bibliotek eller någon annan plats. Det är inte bara Allakando som söker läxhjälpare, det gör även företaget Smartstudies. Kika in här om du är intresserad av Smartstudies läxhjälp. 

Hjälp elever att plugga inför högskoleprovet
Vid sidan av att Allakando bistår elever med läxhjälp i grundskolan och gymnasieskolans olika ämnen, så har Allakando även ett utbildningsupplägg utformat för den som vill få ett bra resultat på högskoleprovet. Det handlar bland annat om en digital kurs, samt privatundervisning inför provet. Om du vill läsa mer om Allakandos insatser inför högskoleprovet, klicka då in dig här.

Digital läxhjälp för elever som vill ha det
Allakando erbjuder framförallt undervisning fysiskt, men har på senare tid också utvecklat bra verktyg för att erbjuda undervisning helt digitalt. Det är särskilt en fördel för elever som bor på en plats med sämre allmänna kommunikationer, eller elever som har tidskrävande fritidsaktiviteter och har svårt att hinna ses fysiskt för att få undervisning.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *