STUDENTER SÖKES TILL BARNPASSNING UNDER HÖSTTERMINEN

[KÖPT ANNONSPLATS AV MY-NANNY.SE]
Snart är semestrarna slut och de svenska familjerna är i full färd med att planera för hösten. Det är för närvarande många som hör av sig till myNanny för att få hjälp av en Nanny under hösten – företaget söker därför studenter som vill åta sig uppdrag som Nanny som ett extraknäck vid sidan av plugget. 

Under sensommaren är det många familjer som sätter sig ned och börjar fundera på höstens åtaganden. Det handlar om att fundera över vem som ska skjutsa barnen till deras aktiviteter och när, hur ens egna arbetsschema kommer se ut och hur hämtning och lämning på skolan kommer ske. I den ekvationen är det många som ställer sig frågan hur det ska bli med barnvakt under hösten – många har förmånen att ha mor- och farföräldrar som kan hjälpa till – men det är inte alla som alltid har den möjligheten. I ljuset av Coronaviruset är det många äldre som inte har möjligheten att passa sina barnbarn, då riskgrupper fortsatt ska iaktta särskild försiktighet. Det är därför många som just nu hör av sig till myNanny för att få hjälp med passning under hösten. myNanny rekryterar för fullt just nu för att kunna tillgodose den stora efterfrågan på barnvakter som finns just nu.

Barnvakt – ett perfekt extraknäck för studenter
Det är många studenter som upplever att de har mycket tid över trots att de lägger ned mycket tid och energi på sina studier. Det beror på att man som student har så stor flexibilitet – man har stora möjligheter att disponera över sin tid själv. Ett sådant bra extraknäck är att vara barnvakt hos myNanny. 

Bli en del av myNanny-familjen – dryga ut ditt CSN
En klar fördel med att ta uppdrag som nanny hos myNanny är att du får en möjlighet att bredda dina intäkter, bortsett från det du redan får varje månad hos CSN. Genom att arbeta med att passa barn som sidosyssla får du således större möjligheter att hitta på roliga saker under din studietid. Det är inte bara myNanny som rekryterar, det gör även barnvaktsföretaget NannyPoppins.

Trygg barnpassning utifrån familjens behov och önskemål
myNannys barnpassning utgår helt ifrån familjens behov och preferenser. Uppdragen kan handla allt från att hjälpa till att hämta och lämna barn på dagis till att följa med till olika fritidsaktiviteter eller passa barnen så att föräldrarna får möjlighet att arbeta extra eller få tid över för varandra eller för umgänge med vänner.

Om myNanny
myNanny är ett av Sveriges största barnvaktsföretag och har funnits sedan 2006. Bolaget finns över hela Sverige och deras tjänster omfattas av ROT-avdrag. NannyPoppins är ett annat företag som också länge erbjudit liknande tjänster.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *