Välkommen till Medlemsmöte 3!

Nu är det dags för verksamhetsårets tredje Medlemsmöte!

Mötet kommer vara den 23 februari (23/2-2021) med start klockan 17:15 och av säkerhetsskäl kommer mötet att vara digitalt i år!

Samtliga medlemmar i Halmstad Studentkår har rösträtt och därmed också chansen att påverka hur verksamheten ska bedrivas. Se till att göra din röst hörd!

Du som är medlem kan skicka in egna förslag eller önskemål på verksamheten genom en så kallad motion. Medlemmar kan också skicka in frågor om verksamheten till styrelsen genom en så kallad interpellation. Behöver du hjälp med hur en sån ska utformas? Kontakta Vice Ordförande Dennis på studentpolitik@karen.hh.se, han hjälper dig gärna! Motioner och interpellationer ska vara inskickade senast den 9 februari (9/2-2021)

Även icke-medlemmar har rätt att vara med på mötet, men har inte rösträtt. Om du som icke-medlem vill sitta med och lyssna och prata på mötet är du varmt välkommen!

Propositioner från Kårstyrelsen ligger nu ute i det publika arkivet. Kompletta handlingar kommer vara ute 1 vecka innan mötet (16/02-2021) Handlingarna till mötet hittar du HÄR

Eventuella frågor skickas till studentpolitik@karen.hh.se

Återigen, varm välkomna till verksamhetsårets tredje Medlemsmöte!
Med vänliga hälsningar
//Kårstyrelsen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *