Sista ansökningsdag till Presidiet!

Valberedningen 2017 presenterar härmed årets Presidieval!

Halmstad studentkår har tre presidieposter:
En ordförande och två vice ordförande. De leder och ansvarar för studentkårens dagliga verksamhet tillsammans med Kårstyrelsen. Presidieposterna är arvoderade förtroendeuppdrag på tolv månader som tidsmässigt motsvarar heltidstjänster.

Ordförande arbetar främst med utbildningsbevakning (kvalitet i utbildningen) och externa relationer (t.ex. Högskolan i Halmstad och Halmstad Kommun).

Vice ordförande med studentpolitiskt ansvar arbetar främst med medlemsnytta, studentpolitik, och internt kvalitets- och strategiarbete.

Vice ordförande med studiesocialt ansvar arbetar främst med kårorganen och deras verksamheter samt externa relationer (näringslivskontakter som svarar mot kårorganens verksamheter).

Med start idag 22 februari fram till och med den 21 mars kan du som vill nominera dig själv eller någon annan till kommande mandatperiod: 2017-07-01 till 2018-06-30.

Maila din nominering till val@karen.hh.se

För att nominera dig själv krävs CV, personligt brev, och kontaktuppgifter (e-postadress och telefonnummer).

Nominerar du någon annan än dig själv ska namn och kontaktuppgifter till den nominerade ingå (e-postadress och telefonnummer). Saknas dessa uppgifter ogiltigförklaras nomineringen.

Allt eftersom nomineringarna registreras hos Valberedningen kommer intervjuer att hållas löpande med kandidaterna.

Sista dagen för att skicka in en nominering är den 21 mars.

Den 28 mars kommer Valberedningens förslag samt övriga kandidater att offentliggöras senast 18:00 här i eventet.

Den 4 april kommer det att hållas en hearing i samband med valstart 18.00 på Lilla Hjärtat.

Endast medlemmar i Halmstad studentkår har rösträtt. Mer information om valförfarandet publiceras närmare valet här i eventet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *