Sista dagen att söka till Karriär!

Val till Kårorganet Karriär för verksamhetsår 2017/2018 (1 juli till 30 juni)

Karriär arbetar aktivt för att minska glappet mellan studier och arbetsliv. Detta gör vi genom att ge studenter chansen att träffa företag, nätverka och skaffa värdefulla kontakter inför framtidens arbetsmarknad.

Karriär anordnar årligen Intromässan i samband med nollningen. Karriär anordnar även årligen Arbetsmarknadsdagen tillsammans med Eurekha och Mjölner där Karriär är Halmstad studentkårs representant. Utöver detta har Karriär även egna event som bl.a. företagsbesök, inspirationsföreläsningar och workshops tillsammans med näringslivet i och omkring Halmstad.

Dessa roller finns att söka:

Ordförande
Som Ordförande har du det övergripande ansvaret för organet, dess ekonomi samt sammankallar till möten. Du sitter även med i styrelsen för Arbetsmarknadsdagen. Vill du öva på ledarskap och styrelsearbete samtidigt som du är med och anordnar det roligaste eventet under din studietid så ska du söka till ordförande! Som ordförande sitter du även som organets representant i Kårstyrelsen.

Vice Ordförande
Som Vice Ordförande är du ordförandes högra hand. Du hjälper till administrativt med ansvar för dokumt och protokoll. Du hjälper även till med att planera och leda arbetet i organet. Du är även ansvarig för Intromässan under Nollningen.

Företagsansvarig
Som Företagsansvarig i Karriär kommer du ha chansen att kunna skaffa dig ett fantastiskt kontaktnät med företag. Du ansvarar både för att skapa samarbeten med nya företag så väl som att hålla kontakten med befintliga samarbetspartners.

Eventansvarig
Som Eventansvarig i Karriär träffar du massor av företag och har
möjlighet att bygga ett stort kontaktnät. Du som Eventansvarig är främst ansvarig för att våra event med studenterna ska bli så bra som möjligt. Du samordnar lokaler, marknadsföring och
allt annat som rör specifika event.

Mässansvarig
Som Mässansvarig anordnar du Intromässan. Du sitter även i styrelsen för, och anordnar Högskolans största karriärevent, Arbetsmarknadsdagen. Det är en fantastisk upplevelse du inte vill missa!

Vet du inte vilken roll du vill söka så sök ändå, så hjälper vi dig till en passande roll.

I ansökan vill vi ha namn, telefonnr och vilken eller vilka roller du söker. Vi vill även ha en beskrivning om dig själv. Ansökan skickas till jesper.persson@karen.hh.se innan den 26 mars. Intervjuer kommer ske löpande under tiden. Nomineringarna kommer ut i detta event den 13 april.

Hearing (utfrågning av kandidater) kommer ske dagarna innan valet, mer info om det kommer senare.
Valet sker kl 17:15 torsdagen den 20 april på Lilla Hjärtat.

Frågor om valet, rollerna eller om livet skickas till jesper.persson@karen.hh.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *