Externa bostadsförmedlare

Det här är en annonsyta för externa bostadsförmedlare. Observera att i samband med terminsstarter är det alltid extra högt tryck efter bostäder.

Företag

Ditt företag har möjlighet att annonsera på denna sida med egen information om max 200 ord. Studentkåren erbjuder paketlösningar; 3 månader för 600 SEK, 6 månader för 1200 SEK eller 10 månader för 2000 SEK, exklusive moms. Halmstad Studentkår önskar hjälpa alla studenter med bostad vid terminsstart och erbjuder därför företag att kostnadsfritt marknadsföra sig på denna annonsyta under juli och augusti. Skulle juli och augusti infalla i er paketperiod pausas tiden och fortlöper efter augusti slut. Det är inte möjligt att marknadsföra sig kostnadsfritt under enbart juli och augusti. Månadspaketen startar alltid den första i varje månad, så se till att vara ute i tid.

Skicka den information ni önskar få publicerad samt fakturauppgifter till info@karen.hh.se. Er information publiceras den första i månaden efter inkommen betalning. Halmstad Studentkår har inga andra avtal med nedanstående företag/bolag.

Privatperson:

Om du som privatperson önskar hyra ut din bostad kan Studentkåren kostnadsfritt hjälpa till. Vi önskar då att du skickar ett mail till info@karen.hh.se med information om bostadens storlek, adress, kvm, möblerade/omöblerade, första/andra hand och annan information som är viktig att få med, även kontaktuppgifter till dig som hyresvärd. Önskar du ej få dina kontaktuppgifter publicerade på denna sida ska det tydligt framgå i mailet. Då ges kontaktuppgifter ut till de studenter som hör av sig till Studentkåren och frågar efter specifikt ditt boende.

 

———–

Gårdsstuga på Junivägen nära högskolan (Rimlig för 2 personer)

Hyresperiod 15/8-18 och framåt.
Hyran är 4.000 kronor per månad, inkl wi-fi. Egen förbrukad hushållsel tillkommer. Finns egen mätare för avläsning vilken avläses varje månad och debiteras där efter.

Möblerad lägenhet med 2 sovrum, ett allrum, kök och duschrum. Hyresgästen tillhandahåller själv egna sängkläder med mera.

Godkänd flyttstäd vid hyresperiodens slut ska ske enligt överenskommelse med hyresvärd. Ej godkänd flyttstäd kan komma att debiteras.

Kontakt Gun-Britt Bursoheim gun-britt@bursoheim.se

———–

Ledig lägenhet från 1:a December

Lägenhet finns i närheten Hallarna/Max/Macdonald ca. 5 min gångavstånd och Högskolan ca. 2km.
Jag har en trerums lägenhet och vi är två kusiner som just nu bor här. Vi har ett rum att hyra ut där vi sedan delar köket, toa och bad. Vi ser gärna en person kan betala minimum två månaders hyra i förskott. Person måste vara skötsam och hjälpa till med städning av hushållet.
El och förbrukningsmaterial som toalettpapper är inkluderat. Rummet är omöblerat men det finns en säng att tillgå.
Hyran är på 2800 kronor / månad.
Adress: Andersbergsringen 243, 30222 Halmstad.

Kontaktperson: Shahzad Bahu Mail: shahzadbahu@yahoo.com Telefon:0729347078

———–

Rum lediga på Knebildstorps gård

Beläget 2 km från stora torg ligger Knebildstorps gård som just nu har lediga rum. Rummen är mellan 15-30 kvm stora och är ett korridorsboende med del i kök och WC/Dusch.
Hyran är 4000 kronor / månaden då inkluderat med el, internet, värme och parkering.

Bilder finns att tillgå här: www.knebildstorp.se

Kontaktperson: Daniel Mail: daniel@smartsupply.se

———–

1:a mellan 1/1 – 28/2

Jag hyr ut min 1:an mellan 1 jan – 28 feb /2018. Lägneheten är ca 32 kvm, möblerad, eget litet kök och toalett med badkar. 5 minuter gång avstånd från högskolan. Hyran är 3000 kr/mån ingår el, värme, vatten och bredband. Tillgång till tvättstuga.

Kontaktperson: leo4963@hotmail.com

———–

Möblerat rum med egen ytterdörr, hall och toalett.

Rummet är ca 20 kvm och uthyres för 6-12 mån, dock längst till den 31 januari 2019.
Dusch, tvättstuga, cykelförråd finns i källaren. Mikrovågsugn och vattenkokare finns i rummet som hyrs ut. Gott om förvaringsutrymmen.

Rummet är en separat del av en bostadsrättslägenhet (som i övrigt nyttjas av bostadsrättsägarens familj) i BRF Kronbruden, på Blåsbackegatan (Nyatorp), med promenad- och cykelavstånd till högskolan.

Hyra: 3.750 kr/mån. El, värme och vatten ingår. Befintligt bohag är försäkrat, men eget bohag kräver egen hemförsäkring. Wifi ingår inte.

Eftersom lägenheten ingår i en bostadsrättsförening, kommer vi stämma av med bostadsrättsföreningens styrelse att de också godkänner vår hyresgäst.

Kontaktperson: Camilla Walander (bostadsrättens ägare) camilla.walander@gmail.com

———–

Möblerade 2a i centrala Halmstad 2/2-8/3.

Central 2a om 58 kvm med stor balkong.
Hyran är på 10.000 och lägenheten kan med fördel delas med en till person.

Sökande ska inte ha några betalningsanmärkningar.

Kontaktperson: Anna annathorson@yahoo.se

———–

Delvis möblerat rum i central trea.

Jag bor i en stor fin trea ett kvarter från Norreport. Chico (min lilla hund) och jag söker nu en ny inneboende. Rummet som hyrs ut är ca 15kvm. Fåtölj, soffa, taklampa och två garderober finns att låna vid behov. När jag inte är hemma har du tillgång till det stora vardagsrummet (fem fönster, balkong). Högt i tak, parkettgolv och stora fönster i hela lägenheten. Diskmaskin finns. Är du hundvan och kan tänka dig att ta ut lillen på lunchpromenader ibland kan hyran diskuteras.

Jag lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att våran dygnsrytm är någorlunda densamma för att båda ska ha ett trivsamt hem. Har haft tidigare inneboendes. Avtal finns. Hemförsäkring tecknas av inneboenden som är rökfri. Boendet gäller en person. Wifi, el och värme ingår.

Pris: 4100:-
Veckopendlare (endast boende veckodagar): 3500:-

Tror du vi är en match? Maila mig för mer information:
Kontaktperson: Idah idah_collin@hotmail.com

———–
Nyrenoverat möblerat rum finns att hyra.

Nyrenoverat rum på 12 kvm finns att hyra 5 km från stan. Bra buss förbindelser. Nära hav och natur. För 4000 kr/mån får du tv, Internet, möbler, sängkläder i rummet. Du delar kök, tvättstuga, toa/dusch och 2 uteplatser med mig och min sambo och en liten liten hund.

Bilder finns och skickas på förfrågan.
Kontaktperson: Susanne Jörgensen susannejorgensen0@gmail.com

———–

Lägenhet på Söder till veckopendlare.

Helt ny lägenhet på söder med stor balkong viss utsikt mot Nissan. 1 rum 30 kvadratmeter. Diskmaskin samt Micro. Stor toalett med tvätt och torktumlare.
Uthyres veckodagar måndag till fredag helt ok att komma redan söndag kväll. Mycket fina möbler. Uthyres till lugn och rökfri person. Vi kommer överens om skälig hyra.

Kontaktperson: Håkan 073-667 75 65‬

———–

Mysigt 50-tals hus i Harplinge

Mysigt 50-talshus om ca 100 kvm i två plan uthyres möblerat från augusti 2018. Huset ligger på Föreningsvägen i Harplinge ca 2 mil norr om Halmstad.

Nedre plan ett sovrum, vardagsrum/matsal, kök, wc med dusch.
Övre plan ett sovrum samt mysigt allrum/tvrum.
Direktverkande el samt luftvärmepump på övre plan. 2 fungerande kakelugnar.
Stor lummig tomt, granne med konditori och gym. Lokal mataffär samt närhet till buss i området.

Söker skötsam och lugn hyresgäst/er som förstår vikten av att vårda och ta väl vara på bostaden och att respektera grannar i detta lugna trevliga bostadsområde.
6000 kr/m kallhyra

Kontaktperson: Ola holmola@hotmail.com‬

———–