Externa bostadsförmedlare

Det här är en annonsyta för externa bostadsförmedlare. Observera att i samband med terminsstarter är det alltid extra högt tryck efter bostäder.

Företag

Ditt företag har möjlighet att annonsera på denna sida med egen information om max 200 ord. Studentkåren erbjuder paketlösningar; 3 månader för 600 SEK, 6 månader för 1200 SEK eller 10 månader för 2000 SEK, exklusive moms. Halmstad Studentkår önskar hjälpa alla studenter med bostad vid terminsstart och erbjuder därför företag att kostnadsfritt marknadsföra sig på denna annonsyta under juli och augusti. Skulle juli och augusti infalla i er paketperiod pausas tiden och fortlöper efter augusti slut. Det är inte möjligt att marknadsföra sig kostnadsfritt under enbart juli och augusti. Månadspaketen startar alltid den första i varje månad, så se till att vara ute i tid.

Skicka den information ni önskar få publicerad samt fakturauppgifter till info@karen.hh.se. Er information publiceras den första i månaden efter inkommen betalning. Halmstad Studentkår har inga andra avtal med nedanstående företag/bolag.

———–

Stugcentralen

Stugcentralens Studentboende består av totalt 29 studentlägenheter & 2 Studentstugor med egna Kök/Badrum/Möbler/Altan samt tillgång till Gemensam Tvättstuga/Trädgård/Parkering.
Alla studentboenden är belägna cirka 150 från havet, Ca:1 km till Halmstad Högskola / ICA Maxi och 3 km till centrum. Bussförbindelser finns året om och du har cykelavstånd till det mesta.
Antal och Storlek:
2 st Student Stugor 46 m2
4 st Student Lägenheter 50 m2
14 st Student Lägenheter 35 m2
11 st Student Lägenheter 18 m2
Hyrestid:
Augusti – Juni (15/8 – 15/6) med 3 månaders uppsägningstid.
Ingår I hyran:
Möbler
Värme
Vatten
Wi-Fi (finns även tillgång att skaffa sitt egna Internet via fiberanslutning & leverantör)
Övrigt:
Djur är Förbjudet
Rökning är Förbjudet
För mer information klicka er vidare på de olika objekten
http://www.stugcentralen.se/studentboende/

Här ser ni bilder & mer info http://www.stugcentralen.se/studentboende/

Var god ta kontant på mail: info@Stugcentralen.se för priser info m.m 0708-672476

———–

Privatperson:

Om du som privatperson önskar hyra ut din bostad kan studentkåren kostnadsfritt hjälpa till.
Halmstad Studentkår önskar hjälpa alla studenter med bostad vid terminsstart och erbjuder därför att kostnadsfritt marknadsföra sig på denna annonsyta under juli, augusti och januari.
Vi önskar då att du skickar ett mail till info@karen.hh.se med information om bostadens storlek, adress, kvm, möblerade/omöblerade, första/andra hand och annan information som är viktig att få med, även kontaktuppgifter till dig som hyresvärd. Önskar du ej få dina kontaktuppgifter publicerade på denna sida ska det tydligt framgå i mailet. Då ges kontaktuppgifter ut till de studenter som hör av sig till studentkåren och frågar efter specifikt ditt boende.

Uppdaterad senast: 2020-01-15

———–

Rum nära högskolan

Ett rum med toalett att hyra i centrala Halmstad, Karlsrovägen 8 på 16 kvm. Rummet har egen ingång från trapphuset.
Tillgång till duch/badkar finns rakt över en innergård. Tvättstuga finns i källaren. Den är möblerad med säng, skrivbord, kylskåp, Micro och ett bord. Wifi, el, värme och vatten ingår i hyran på 2 700/ mån.

Var god ta kontakt med Gun Ruiz på mail: gunruiz1@gmail.com eller mobil:076 2025760

———–

Möblerat rum

Ett möblerat rum på 16 kvm med egen WC för uthyrning. Lägenheten är belägen ca 300 m från Högskolan.
Önskar att hyra ut till ensam student.
Hyra 3600 kr Internet och el ingår.
Tvättstuga finns tillgängligt i källare.
Delat kök och delat duschrum.
Hertigknutsgatan 39.

Var god ta kontakt med Indir på mail: indirkalabicrotorp@hotmail.com, alt. telefon: 0733220745

———–

Hej Student!

Vi har en lägenhet i centrala Halmstad. Nära till högskolan och centrum. Lägenheten är på 32 kvm och består av ett rum med sovalkov, samt dusch med toalett.Hyran är på 4200 kr per månad. Värme vatten och el ingår i hyran. Tvättstuga finns i källaren.

Låter detta intressant och du vill komma och kika på lägenheten, så maila oss på neij45@gmail.com

———–