Externa bostadsförmedlare

Det här är en annonsyta för externa bostadsförmedlare. Observera att i samband med terminsstarter är det alltid extra högt tryck efter bostäder.

Företag

Ditt företag har möjlighet att annonsera på denna sida med egen information om max 200 ord. Studentkåren erbjuder paketlösningar; 3 månader för 600 SEK, 6 månader för 1200 SEK eller 10 månader för 2000 SEK, exklusive moms. Halmstad Studentkår önskar hjälpa alla studenter med bostad vid terminsstart och erbjuder därför företag att kostnadsfritt marknadsföra sig på denna annonsyta under juli och augusti. Skulle juli och augusti infalla i er paketperiod pausas tiden och fortlöper efter augusti slut. Det är inte möjligt att marknadsföra sig kostnadsfritt under enbart juli och augusti. Månadspaketen startar alltid den första i varje månad, så se till att vara ute i tid.

Skicka den information ni önskar få publicerad samt fakturauppgifter till info@karen.hh.se. Er information publiceras den första i månaden efter inkommen betalning. Halmstad Studentkår har inga andra avtal med nedanstående företag/bolag.

Privatperson:

Om du som privatperson önskar hyra ut din bostad kan Studentkåren kostnadsfritt hjälpa till. Vi önskar då att du skickar ett mail till info@karen.hh.se med information om bostadens storlek, adress, kvm, möblerade/omöblerade, första/andra hand och annan information som är viktig att få med, även kontaktuppgifter till dig som hyresvärd. Önskar du ej få dina kontaktuppgifter publicerade på denna sida ska det tydligt framgå i mailet. Då ges kontaktuppgifter ut till de studenter som hör av sig till Studentkåren och frågar efter specifikt ditt boende.

 

————
Inneboende sökes
Jag bor själv i ett radhus på Väster (144m2, 5 rum och kök).
Helt nyrenoverat i toppskick och vill hyra ut två rum till två skötsamma studenter.
Rummen är möblerade och finns på övre plan. Du får tillgång till stort badrum i direkt anslutning till rummet. Kök, vardagsrum (tv) och tvättstuga på nedre plan. Trevlig liten trädgård i lugnt läge.
Centralt läge: Högskolan 2,8 km (bra cykelväg), busshållplats 50 m, pizzeria 50 m, centrum stora torg 10 min promenad. Parkering (gratis hela veckan) 75 m.

Wifi, el, va, städning ingår. 4000 kr/mån/per p.
Deposition krävs.

Inflyttning tidigast 1 juli.

Mejla mig om Du är intresserad och ställ gärna frågor!

Med vänlig hälsning Johan, j.j.home@telia.com
————

Gårdsstuga Uthyres till TVÅ personer.
Stugan är ledig from 6:e alt 13:e Augusti.

Lågsäsongs månadshyra: 4.000 SEK.
Inkl Wifi och utbud för TV

Lägenheten är möblerad, 2 sovrum, allrum, kök och badrum.
Tillkommer gör egen förbrukad hushållsel. Finns egen mätare för avläsning som avläses tillsammans med hyresvärd varje månad.
Hyresgästen tillhandahåller själv sänkläder och liknande.

Gårdsstugan ligger på Junivägen 13, Östra Stranden 302 60 Halmstad

Hyrsevärden nås på följande information
Gun-Britt, gun-britt@bursoheim.se mobil 0708 978 552

————

Möblerad lägenhet uthyres till en eller två studerande i minst ett läsår (helst flera läsår).

Uthyres till en eller två skötsamma, djurfria, rökfria högskolestudenter som inte vill bo kvar i stan under sommaren. Denna lägenhet är lämplig för ett par, syskon eller en person då den har öppen planlösning.

Uthyres från 14 augusti 2017 till 13 juni 2018. Möjlighet till förlängning följande läsår från 13 augusti 2018 till 12 juni 2019 och så vidare om hyresgäst(er) så önskar. Halv månadshyra erläggs för augusti och halv månadshyra för juni.

Tre rum och kök i hus på Söder i centrala Halmstad. Huset är byggt 1936 och ligger på Skepparegatan 33 inom fem minuters cykelavstånd från centrum och cirka femton minuter från Högskolan. Södra stranden och naturområdet Alet ligger inom fem minuters promenadavstånd.

Ljus möblerad lägenhet på 60 m2. Våning 2 av 3. Ett sovrum med utgång till balkong. Vardagsrum med fönster åt söder och väster. Ett öppet sovrum mellan hall och vardagsrum.
Rymlig garderob i hallen. Nylagt plastgolv i köket och nyslipad parkett i alla rum utom i sovrummet. Litet badrum med toalett och handfat. Duschrum (nyrenoverat), tvättmaskin och torktumlare i källaren. Tillgång till trädgård.

Hyra 6000 kr/månad. Kostnaderna för el, olja, vatten, sotning, sophämtning och fibernät ingår. Kostnad för TV och telefon ingår ej. Deposition på 2 månadshyror. Depositionen återbetalas när lägenheten är inspekterad och flyttstädning är godkänd.

Referenser önskas och betalningsanmärkningar accepteras inte.

Trappstädning, gräsklippning och snöröjning på tillhörande trottoar sköts tillsammans med husets övriga hyresgäster.

Bilder: http://www.abc-annons.se/Moblerad-studentlagenhet-trea-i-Halmstad_385209.htm

Kontaktinfo:
johnston.stefan@gmail.com
0707659150

————