Externa bostadsförmedlare

Det här är en annonsyta för externa bostadsförmedlare. Observera att i samband med terminsstarter är det alltid extra högt tryck efter bostäder.

Företag

Ditt företag har möjlighet att annonsera på denna sida med egen information om max 200 ord. Studentkåren erbjuder paketlösningar; 3 månader för 600 SEK, 6 månader för 1200 SEK eller 10 månader för 2000 SEK, exklusive moms. Halmstad Studentkår önskar hjälpa alla studenter med bostad vid terminsstart och erbjuder därför företag att kostnadsfritt marknadsföra sig på denna annonsyta under juli och augusti. Skulle juli och augusti infalla i er paketperiod pausas tiden och fortlöper efter augusti slut. Det är inte möjligt att marknadsföra sig kostnadsfritt under enbart juli och augusti. Månadspaketen startar alltid den första i varje månad, så se till att vara ute i tid.

Skicka den information ni önskar få publicerad samt fakturauppgifter till info@karen.hh.se. Er information publiceras den första i månaden efter inkommen betalning. Halmstad Studentkår har inga andra avtal med nedanstående företag/bolag.

Privatperson:

Om du som privatperson önskar hyra ut din bostad kan Studentkåren kostnadsfritt hjälpa till. Vi önskar då att du skickar ett mail till info@karen.hh.se med information om bostadens storlek, adress, kvm, möblerade/omöblerade, första/andra hand och annan information som är viktig att få med, även kontaktuppgifter till dig som hyresvärd. Önskar du ej få dina kontaktuppgifter publicerade på denna sida ska det tydligt framgå i mailet. Då ges kontaktuppgifter ut till de studenter som hör av sig till Studentkåren och frågar efter specifikt ditt boende.

 

————
Möblerat rum från 2017-08-01

Från 1a augusti har jag ett litet möblerat rum, med internet, att hyra ut för 2800:- per månad. Jag har 4 katter som är ute på dagarna och motvilligt inne på nätterna. (ingen lukt men en del hår, så klädroller ingår). Jag bor i ett 3-familjhus på Örjansvall. 30 sekunder till närmaste busshållplats och det tar 4 min in till Österskans. Hyresgästen är inte hänvisad till sitt rum utan har tillgång till kök, givet toalett och vardagsrum. Tvättstuga i källaren. Rökning inomhus är förbjudet. Det är väldigt lyhört så studentfester undanbedes men besökare är välkomna.

Suzanne Hertzman
Olympiavägen 4
30231 Halmstad
Mob: 0729617362

————