Nollning

Halmstad Studentkår annordnar varje år en nollning för högskolans nya studenter.

Under höstterminen har samtliga program på Högskolan i Halmstad antagning. Nollningen för HT är därför något större än den för VT.

Nollning för höstterminen.

Överstaben är den styrelse som arbetar tillsammans med Studentkåren och Studentsupport för att välkomna nya studenter in till studentlivet, Studentkåren och högskolan. Målet med nollningen är att välkomna nya studenter till trygghet genom kunskap, gemenskap, utmaning och glädje. Ett mål som vi hela tiden syftar tillbaka på under vårens arbete med staberna. Något vi trycker väldigt hårt på är att alla studenter ska känna sig välkomna och alla deltar i nollningen på sina egna villkor, du väljer alltså själv vad du vill vara med på eller inte!

För mer information och bilder från tidigare år se gärna vår webbplats: www.nollning.nu
Vill du komma i kontakt med någon från Överstaben angående frågor om Nollningen? Då når du oss snabbast på vår mail: nollning@karen.hh.se

Nollning för vårterminen.

Precis som på höstterminen är målet för nollningen på vårterminen att välkomna nya studenter till trygghet genom kunskap, gemenskap, utmaning och glädje. Vårnollning sker i mindre skala över 4 dagar där du får lära känna campus, dina blivande klasskamrater, Halmstad som stad och se glimtar av studentlivet.

Vill du komma i kontakt med någon från Studentkåren angående frågor om Vårnollningen? Då når du oss snabbast på vår mail: vtnollning@karen.hh.se